...Den Nakna Sanningen


torsdag 24 december 2009

Hon pekar sen på fällan, ni aktar er för den....


...så får vi allesammans fira jul igen!


Idag är det den stora dopparedagen. Julen har kommit och idag får man mat och paket. Igår var vi hemma hon Tomtemor och Tomtefar på lande, Julpa med stort J. Vi klädde den vackra granen och smakade av julmaten, för att försäkra oss om att den gick att äta på julafton ( och alla andra dagar, resten av veckan)



Allt var som det brukar på landet. Familjen förde ett sådant liv som bara familjen Pettersson kan göra. Häärligt! Haha! Pappa var julgranschef och mamma vaktade glöggen i köket ( Mest för att inte julgranschefen skulle snatta av den) Julgranschefen låter sina barn (oss) klä granen först, för att sen när vi inte ser, göra om det. Så den blir precis lika fin som han vill ha den. HAHA!






...Hejsan hoppsan fallerallera, när julen kommer ska varenda unge vara gla!






Idag blir det julafton hemma hos Mormortomte. Med kalle, julmat, julgodis och julklappar. Kusiner- och mostertomtar kommer att närvara i vanlig ordning. Kommer bli fantastiskt :)






GOOOD JUUL FRÅN MIG TILL DIG!!!!









...så får vi allesammans fira jul igen!



tisdag 22 december 2009

Jag prata gröööt...

JUUUUUUUL, JUUUUUL, STRÅÅÅÅLANDE JUUUUUL !

Idag har det vart full fart, Jul shopping och bredbarslunch på stan med tjejerna. Har även inhandlat lite julsmaskiga saker ;) mmmm! Julskinka, julmust, pepparkakor och grejjer.



Ullis njuter av kaffet efter maten =)



Linda tyckte också det var smarrigt med mat=)

Dan före dan före dopparedagen. Är det idag =) Jag har julmusiken på och kokar risgrynsgröt i mängder. Har nog kokat lite väl mycket, jag nog mätta svältande barn tror jag. Muuuuuums!



RISGRYNSGRÖT IS THA SHIT

söndag 20 december 2009

Gravid med bebis!

Skulle väl se ut ungefär såhär kan jag tänka!!!!!

HAHA! Observera att denna bilden är en fejkbild. För vad jag vet har jag inga kottar. Inte än inte!!!! :)

Helgens bild!!!

AK I TRUBBEL?????

Säg Ingenting Till Mig. Det Hörs På Stegen När Du Går...

På söndagar är man trött ibland. Trötter, liten och ganska ensam faktiskt. Då helgen har varit full av liv och glädje, blir det likssom helt plötligt jätte tyst och avslaget. Det tar ett tag att anpassa sig vid lugnet. Idag är en sådan dag.

Helgen har dock varit fruktansvärt fantastiskt kul, Tänkte berätta om den i fantasktiska bilder från min muppiga mobil :



Richard och jag julhandlade ;) och bytte klappar !


Sen tyckte vi det var en god ide att käka lunch och dricka vin ;)


Mums Mums!!!


På kvällen vart det mer vin. Och trubadur ;)
Trubadur Babes


Ullis var på G!

















































































































lördag 19 december 2009

fredag 18 december 2009

Inspiration.....


Denna låten ska jag spela varje morgon !!!
Hoppas att Kenta kände på detta sätt varje gryning då han öppnade sina ögon ;)


Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

This Jacket Is The Shit!

Julefika Med Jobbet. Bättre Och Godare Pepparkakor Finns INTE. Så Det Så!
Julfikande kollega;)



JulFika På Kontoret. Fick Jacka. Visst Är Jag Läcker?





Jaaaaaaaooooooooooooooooo!!!



torsdag 17 december 2009

Kärlekshistoria # 1


Alla människor bär på en historia, ofta fler små historier-ihopbuntade till en. En historia som har format och gjort dem till den människa de idag är.

Bland dessa små historier finns det säkert en och annan kärlekshistoria. Förälskelser i olika fomer, relationer av alla de slag, lyckliga kärleksminnen och brustna hjärtan. Jag tänkte faktiskt låta er bekanta er med mina små "lovestories"


Nr #1


Får nästan blunda ett tag, samla tankarna och koncentrera mig. Måste gå lååångt tillbaka i tiden. Ler lite då sinnena börjar förnimma-lukter, ljud och känslor.

Ung (liten för att vara precis) var jag här. Fortfarande på den tiden då kärlek var en lek och inte speciellt seriöst (Även om man var bestämd på att det var det då). Det är på den tiden då man förknippade förhållanden med en liten lapp. En lapp med tre tomma rutor. En ruta för Nej, en ruta för Ja och en ruta för kanske. Lappen kom även med en fråga- Har jag chans på dig. Ja, ni förstår vart jag vill komma. Det var helt enkelt mycket länge sedan. Men ändock, jag minns det som det var igår (det kittlar faktiskt lite i hjärtat).

Hör låten " En heeelt ny värld" ( Ni vet- alladin) Den hörs tydligt i mina öron igen. Jag ser även björkarna vi ( well, detta är även på den tiden då man kunde dela kärleken, och det gjorde ingenting alls om jag och min kusin var kära i samma grannpojke) ristade in namnet på pojken i fråga. Kommer inte ihåg om den här pojken någonsin fick en lapp av mig, men minns att jag tyckte det var en härligt känsla, svag såklart, men härlig. Så här ville jag känna fler gånger. Och nog har jag fått det. Denna gången var det en svag, lycklig kittlande känsla, jag har nog efter det fått erfara att så inte alltid är fallet med kärlek. Detta var i alla fall min första lilla kärlekshistoria-inte mycket-men för mig räknas det definitivt. Åtminstonde som en försmak.

Sjökrogen Vimmel (neee, längta till sommaren, vadå? jag?)

Jag och Ale-Vimmelfotografen är AK ;)


Bror min, Jag och Ulrika ;)


Jag, Marckus och Sabina ;)


Ulrika, jag och AK ;)


AK, Jag, Dejan och någon mer filur ;)



Jag och Ullis! Detta är typ Första sjökrogen kvällen eller nåt ;)

onsdag 16 december 2009

I have a dream...


ALLADIN- en fattig tiggarpojke faller som en fura, för en otroligt vacker flicka. Hon är inte som någon annan flicka, nej nej. En prinsessa är vad hon är. Omöjliga odds för vår stackars tiggarpojke? Självklart inte!

Hon får bo bland råttorna på vinden, bära trasiga kläder och tjäna sig egen fruktansvärt elaka styvmor. Hennes hjärta värker och dunkar. Slår för en man som kan tyckas vara alldeles för fin för en flicka som hon. Är han? Självklart inte! ASKUNGEN-har rätt skostorlek.

Han tror inte på kärlek. Vår fula, hemska och stora vän är en riktig ensamvarg. Lever i mörkret med sig själv och sina tjänare. Men vem är han att neka kärlek? Nej, det kan inte ens han. Den vackraste flicka som finns, förvandlat ODJURET- tillbaka till prins.

Jag springer, springer och springer. Precis som flickan i den där sången ni vet? Flickan och kråkan, heter den va? Vägrar! JA VÄGRAR att sluta tro. Tänker inte bara nöja mig. Det finns något som är sant. Något som är större. Något som är fantastiskt vackert!!!! Jag tänker därför citera Björn Ulveus och Benny Andersson:

"I have a dream, a fantasy.
To help me cope, with enything.
If you see the wonder, of a fary tale.
You can take the future, even if you fail
I belive in angels, something good in everything i see
I belive in angels, when I know the time is right for me"

I HAVE A DREAM!

Tar pulsen på VÄSTERÅS....


Thats Right Folks...

Nu är det Tajm. Metropolen och lirarstaden Västerås i Västmanland måste läggas under luppen. Krog och Nattlivet måste granskas!!! Jag är rätt man...hrm! ursäkta !Kvinna för jobbet.

Under de närmsta timmarna..hrm! ursäkta igen! veckorna menar jag såklart, så lovar jag att besöka varje krog, nattklubb, pub och launge i hela Västerås. Betygsättning, recentioner och bilder dyker upp här sen, Ett (möjligtvis två) inlägg per vecka!!! Kom gärna med önskemål och ställen ni vill ha recenserade :) Efter det lovar jag att sakta men säkert beta av Sveriges krogar, ställe för ställe :D

PUSSA

tisdag 15 december 2009

Käka Buske!!!


<3>


Idag har det snöat i VÄSTERÅS. Känns fint, har hela dagen lång gått runt och fantiserat att jag är med i musikvideon till" Hej Mitt Vinterland"


Jaja, ingen vill väl höra om mina konstiga musikvideofantasier heller?!?Idag ska jag ska berätta en trevlig historia om en tjej ( jag typ) som ibland gör de mest KNASIGA saker, dock gör inte det någonting alls, för det är det som gör henne så härlig. HAHA! Detta kommer hela min fina nya blogg att handla om- Underbart tokiga Jessica!!


Jag var på väg till jobbet, traskandes i det härliga slaskvädret vandrade jag. Någonstans var mina tankar (antagligen i en annan musikvideofantasi). Plötsligt från ingenstans kommer två personer ut från en mack, två personer jag defenitivt inte får träffa på ( detta har en bakrund, som jag tyvärr inte kan dela med mig av här, men tro mig, det hade blivit fruktansvärt pinsamt om de sett mig ) Jag får världens panik, och istället för att bara ta det coolugnt (vilket jag borde gjort, sänkt blicken och stått stilla ) så är det första jag kommer att tänka på-GÖM DIG JESSICA. Tittar mig omkring, ser ett buskage och tänker-GÖM DIG BAKOM BUSKEN. (kom ihåg att allt detta sker inom loppet av några sekunder) Tar ett kliv mot busken-SNAVAR och faller med ansiktet rakt in i det snåriga buskaget. Rumpan stack alltså upp och ansiktet gömde sig i det taggiga buskaget. DAMN, tänker jag, för i denna stund kom uppenbarelsen- DETTA VAR JU INTE BARA LITE MER UPPSEENDEVÄCKANDE än om jag bara stått stilla och glott ner i marken. Där ligger jag alltså, en 26 årig brutta, halv panikslagen och hysteriskt skrattande åt idiotin i hela situationen. Titta bakåt vågar jag inte göra-för trots att de (personerna som absolut inte fick se mig) givetsvis såg en tjej kasta sig för att käka buske så kanske, kanske de inte såg att det var just jag ??!!? :D HAHAHA


Nog för mina äventyr idag!


OVER AND OUT!!